Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες!
παμε μια βολτα στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα; Φυγαμε!

Ξεκιναω με το ενημερωτικο μπλογκ anantikatastato (
http://anantikatastato.blogspot.com) που ποσταρε το βιντεο του mikeius το οποιο ειναι απλα φοβερο!




Παω στον αγαπημενο ανθρωπο του μετρο (http://thestranger.wordpress.com) που με ψυχραιμια και αφοτου εχουν περασει τρεις μερες προσεγγιζει το θεμα των εκδηλωσεων της 28ης Οκτωβριου. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για καποιον που θελει να εκφρασει την αποψη του για κατι που συμβαινει, να μην το κανει αμεσως, παροτι αυτο συμβαινει συχνα, αλλα να ενημερωθει, να ακουσει διαφορετικες αποψεις, να ερευνησει, οπως λεει οτι εκανε ο ανθρωπος του μετρο. Θεωρει το εθιμο των παρελασεων οπισθοδρομικο και προτεινει αντι αυτου να παει καποιος στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη και να αφησει ενα λουλουδι. Ενδιαφερον εχουν τα σχολια του για τις εκδηλωσεις της 28ης Οκτωβριου. Οι αποψεις του ειναι δομημενες και τεκμηριωμενες και σε καμια περιπτωση ακραιες. Μπορουν να προκαλεσουν διαλογο.

Ο gaurakos (http://gaurakos.blogspot.com) στο τελευταιο του ποστ μιλαει για την εργασιακη εκμεταλλευση που εχει βιωσει και ο ιδιος. Το κειμενο του με μπερδεψε. Ειναι κακογραμμενο, με ορθογραφικα λαθη, πλατιαζει πολυ και δεν ειναι σαφη αυτα που γραφει. Και αυτο με την απεριοριστη ζητηση εργασιας που το ειδε και δεν το πηραμε εμεις χαμπαρι;

Παω τωρα στο μπλογκ της Vickyyy (http://henriettabijoux.blogspot.com) που στο ποστ της με τιτλο "Latino men" δε γραφει μονο για την αδυναμια της στους Λατινους εραστες και συγκεκριμενα σε δυο, τον Marc Anthony και τον Robert Downey Jr (τι τους βρισκει;) αλλα και για τα καλα της αντροπαρεας. Λεει ποσο της αρεσει να βρισκεται σε αντροπαρεα γιατι οι αντρες σε αυτην ειναι "ανετοι, ακομπλεξαριστοι και εχουνε απιστευτο γελιο", αυτοσαρκαζονται, βρισκει διασκεδαστικη την καφριλα τους, θα σε ρωτησουν τα παντα, θα πιεις μαζι τους πολυ και μετα θα πας για σουβλακι χωρις να σκεφτεις τα περιττα κιλα...Ετσι, να λεγονται αυτα! Μου αρεσει η Vickyyy για τον πολυ αμεσο λογο της, τον παρειστικο λογο της, το χιουμορ της και το αναλαφρο υφος της.

Η RIA (http://wwwskepseis.blogspot.com) περιγραφει πως ειναι να εχεις γριπη και ολοι της ευχονται περαστικα!

Ο phanton (http://phanton-av.blogspot.com) στο τελευταιο του ποστ τα βαζει, μεταξυ αλλων, με την ομοιοπαθητικη. Ο ιδιος ειναι φοιτητης Ιατρικης, οποτε, εχει ενα λογο παραπανω να το κανει.

Η "Οδος ονειρων" (http://oneirouodos.blogspot.com) ειναι ακομα υπο κατασκευη και η ElenaG μας ζηταει να κανουμε υπομονη...Ε, ποση υπομονη πια;

Πολλα και θετικα σχολια απεσπασε το κειμενο της Γιαγιας Αντιγονης
(http://giagia-antigonh.blogspot.com) με τιτλο "Η χαρα περιμενει".

Ομορφες φωτογραφιες απο τη φυση ποσταρει στο φωτογραφικο του μπλογκ (http://naturedigital.blogspot.com) ο Κωστης Τζαγκαρακης, ο οποιος, δεν καταλαβα γιατι, αλλα εκλεισε τα σχολια.

Η Coula (http://coulakaicoula.blogspot.com) σχολιαζει και αυτη τα της 28ης Οκτωβριου. Ο λογος της ειναι καπως ισοπεδωτικος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου